سلام دوست عزیز
رمات 75 مال من خیرشو ببینیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من قسط فروش این دو قطعه رو دارم
اولیش
ASUS RAMPAGE || EXTREME
با گارانتی تا سال 2012
قیمت: 300
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دومیش: RAM CORSAIR DDR3 DOMINATOR 1600 CL8 1.65V
2*2 4GB
قیمت : 80
گارانتی ایستا
|
|
سلام دوست عزیز
رمات 75 مال من خیرشو ببینیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
serpens13 (06-01-10)
رمها رو قیمت خوبی اعلام کردید
اگر تهران تشریف دارید رو قیمت خودتون خریدارم
serpens13 (06-01-10)
آقا نیما اگه جسارت نباشه شما رمای من بر دارید منم رمای دوستمونو به همون قیمتی که گفتن بر دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
serpens13 (06-01-10)
اجازه بدید ببینیم کسی قیمت بالاتر نمیده اگر نداد من و شما و فروشنده گرامی یه کلاهی سر هم میزاریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط navid_ati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
serpens13 (06-01-10)
گارانتی مین چیه؟
از نظر اور و این حرفا چقدر تحت فشار بوده؟
serpens13 (06-01-10)
|
|
Maximilian (07-01-10)
گارانتی HORNINGTONبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا سال 2012
از نظر اور که این مادر برد ساخته شده برای اور
من هم باهاش اور کردم
24 ساعت مهلت تست مادربرد میدم شما برو تست کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (06-01-10)
دوست عزیز من 82 مخوام البته با اجازه آقا نیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Maximilian (07-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks